Om mig

profil-img3

Mit navn er Robert. Jeg kommer oprindeligt fra Holland og mit hjerte banker for dyr. Jeg har i Danmark arbejdet med professionel hundeluftning siden 2015. For mig er der ikke noget, der hedder ”bare en hund”.
Jeg er i besiddelse af gode kommunikationsegenskaber, som er en forudsætning for at skabe kontakt til og tryghed for den enkelte hund.

At være leder af en hundeflok kræver træning og kompetencer.
Jeg er uddannet som professionel hundelufter i Holland, hvilket er en anerkendt uddannelse opdelt i 4 følgende moduler: 1. Race, viden om de forskellige racer og deres evne, 2. Hundenes måde at kommunikere og aflæse deres kropssprog, 3. Førstehjælp specielt rettet til hunde, 4. Viden om sammensætning af flok og sikkerhed under kørsel.

På uddannelsen har jeg fået kompetencer til at arbejde sikkert og ansvarligt med hunde i flok. Uddannelsen tager udgangspunkt i de forskelige hunderacers adfærd og deres forskelligheder. Jeg har stor viden om hundes kommunikation, kropsprog på den måde kan jeg være på forkant med konflikter. Jeg har også certifikat i førstehjælp til hunde.

Leder du efter en, der kan tage din hund med ud på eventyr mens du selv er på arbejde? Så ring eller skriv til mig.

 

Klik på ikonerne for at se mine certifikater ..