FAQ

Hvordan skal jeg betale?
Når vi har lavet en aftale, så tager jeg en faktura med næste gang jeg kommer. På fakturaen står mine bankoplysninger.
Men du er også velkommen til at betale med MobilePay eller kontant.

Hvor mange hunde kan du tage med på en tur?
Som regel 10, men i nogle tilfælde kan jeg udvide til 12 hunde. Det afhænger af hundenes størrelse i flokken. Jeg vil altid sørge for, at sikkerheden er på plads.

Er der nogen racer som du ikke kan tage med på tur?
Jeg tager alle hunderacer med på tur, med mindre det er racer som er forbudt i Danmark. Det er vigtig for mig og for flokken, at der den rigtige kemi. Hvis en hund ikke passer ind i flokken, så forsøger jeg med en anden flok. Men jeg forbeholder mig ret til at afvise en hund, hvis det ikke virker.

Bruger du godbidder?
Jeg bruger godbidder lejlighedsvis under gåture til at belønne god opførsel, medmindre andet ønskes.

Vil du lufte min hund uden snor?
Jeg foretrækker at have så mange af mine hunde fri som muligt, så de kan få den mentale og fysiske stimulation de har brug for. Jeg plejer at holde nye hunde og hvalpe i snor til at starte med, indtil jeg er 100% sikker på, at jeg har kontrol over dem og at de fungerer i gruppen.

Hvilke områder dækker du?
København, Valby, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Lyngby, Søborg, Vanløse, Bagsværd, Virum og Værløse. Men ring og tag en snak, hvis du er i tvivl eller gerne vil have enetur udenfor disse områder.

Henter du hunden eller skal jeg bringe den?
Jeg henter hunden hjemme hos dig og bringer den hjem igen efter gåturen. Du skal altså ikke bekymre dig om at være hjemme eller arrangere alt muligt. Jeg får en nøgle og lukker mig selv ind. Og jeg husker selvfølgelig altid at låse efter mig.