Hundeluftning

  • Jeg henter din hund i min sikre og ventilerede kassevogn, hvor der er et komfortabelt bur til hver hund
  • Din hund får en times luftning sammen med andre hunde
  • Under turen socialiserer jeg med alle hundene gennem leg og samvær, og hver hund vil få mulighed for at bruge alle sine sanser
  • Efter gåturen bliver poterne tørret, så du ikke har mudrede fodspor i huset
  • Når din hund er hjemme igen, så er den godt brugt, glad og klar til at sove
Billede 17

Hvordan foregår det?

Vi starter med et introduktionsmøde hjemme hos dig.
I løbet af introduktionen, stiller jeg nogle forskellige spørgsmål om din hund, så jeg ved mere om den. Så tager vi den første prøve‐gåtur, hvor din hund kan snuse til mig og se mig an i trygge rammer.
Introduktionsmødet inklusiv den første prøveluftetur koster kr. 500,-.
Under prøvelufteturen ser jeg om hunden passer ind i gruppen, og om den er afslappet og har det sjovt. Hvis alt går godt på turen, og din hund også kan lide at være sammen med mig, så laver vi en fast aftale.

Luftetur

Jeg henter din hund på din adresse i min specialindrettet elitistisk Mercedes EQV varevogn, med varme, AC. Hundene har under transporten deres eget bur med bløde og varme vandabsorberende tæpper til de kolde dage og kølemåtter til de varme dage.
Når alle hunde er samlet, kører vi til Hareskoven. I skoven løber hundene frit og leger. Området giver mulighed for at hundene kan stimulere alle deres sanser. Typisk leger de med pind, graver i jorden, løber om kap, dufter til hinanden, osv. Skovsøen giver også mulighed for at hundene tager en lille svømmetur når vejret er til det.

Turen gennem skoven tager ca. 1 time.
Derefter går turen går hjem igen med, glade, trætte og tilfredse hunde.

Book et gratis intromøde her