Hundeluftning København & Nordsjælland

Mit navn er Robert, og jeg tilbyder kvalitets hundeluftning i København & Nordsjælland til din elskede hund. Jeg tilbyder professionel hundeluftning og er uddannet i at give din hund den bedste pleje! Jeg kommer oprindeligt fra Holland, hvor man kan uddanne sig som hundepasser. Jeg går utrolig højt op i netop din hunds hverdag. Med mine 9 års erfaring med hundeluftning i København og Nordsjælland, kan du trygt stole på at din hund er i sikre hænder.

 

Hundeluftning i København, der har fokus på din hund

  • Jeg henter din hund i min sikre og ventilerede kassevogn, hvor der er et komfortabelt bur til hver hund
  • Jeg har et bæredygtigt koncept, med en elektrisk bil
  • Din hund får en times luftning sammen med andre hunde
  • Under turen socialiserer jeg med alle hundene gennem leg og samvær, og hver hund vil få mulighed for at bruge alle sine sanser
  • Poterne tørret efter turen, så du ikke får fodspor i huset
  • Efter den aktive tur, vil hunden være glad og klar til at sove
Billede 17

 

Hvordan foregår turen?

Vi starter med et introduktionsmøde hjemme hos dig.

I løbet af introduktionen, stiller jeg nogle forskellige spørgsmål om din hund, så jeg ved mere om den. Så tager vi den første prøve‐gåtur, hvor din hund kan snuse til mig og se mig an i trygge rammer. Introduktionsmødet inklusiv den første prøveluftetur koster kr. 500,-.

Under prøvelufteturen ser jeg om hunden passer ind i gruppen, og om den er afslappet og har det sjovt. Hvis alt går godt på turen, og din hund også kan lide at være sammen med mig, så laver vi en fast aftale.

 

En hundelufter fra København der kan give din hund en værdig luftetur

Som den erfarne hundelufter fra København, henter jeg din hund på din adresse i min specialindrettet elitistisk Mercedes EQV varevogn, med varme, AC. Hundene har under transporten deres eget bur med bløde og varme vandabsorberende tæpper til de kolde dage og kølemåtter til de varme dage.
Når alle hunde er samlet, kører vi til Hareskoven. I skoven løber hundene frit og leger. Området giver mulighed for at hundene kan stimulere alle deres sanser. Typisk leger de med pind, graver i jorden, løber om kap, dufter til hinanden, osv. Skovsøen giver også mulighed for at hundene tager en lille svømmetur når vejret er til det.

Turen gennem skoven tager ca. 1 time.
Derefter går turen går hjem igen med, glade, trætte og tilfredse hunde.

Book et intromøde her